Black Friday

Black Friday is de dag na Thanksgiving waarop retailers speciale kortingen en aanbiedingen op hun producten aanbieden. Het is meestal de drukste winkeldag van het jaar en veel mensen beginnen op deze dag met hun kerstinkopen. De term 'Black Friday' is ontstaan in Philadelphia, VS, waar het werd gebruikt om het zware en storende voetgangers- en autoverkeer te beschrijven dat de dag na Thanksgiving zou plaatsvinden.

Beschrijving

Black Friday is de dag na Thanksgiving waarop retailers speciale kortingen en aanbiedingen op hun producten aanbieden. Het is meestal de drukste winkeldag van het jaar en veel mensen beginnen op deze dag met hun kerstinkopen. De term 'Black Friday' is ontstaan in Philadelphia, VS, waar het werd gebruikt om het zware en storende voetgangers- en autoverkeer te beschrijven dat de dag na Thanksgiving zou plaatsvinden.

Tips voor winkelen op Black Friday

Bij Posterton vieren we graag! Daarom bieden we speciale aanbiedingen en kortingen op al je favoriete posters, decor en meer. Black Friday is het perfecte moment om al je Posterton-favorieten in te slaan. Bekijk hieronder onze tips om het meeste uit Black Friday 2022 te halen! 

Affiches Black Friday

Sommige woonaccessoires zijn gemakkelijker online te kopen dan andere. Grote meubels die comfortabel moeten zijn, moeten misschien in de winkel worden gekocht of op zijn minst naar de winkel gaan om het comfort te proberen voordat u online gaat winkelen. Een interieurdetail dat makkelijk en goed online te koop is, is wanddecoratie.

 

Bij Posterton zijn er veel verschillende posters die in elk huis passen, ook hebben we veel inspiratie voor hoe je dan je posters en schilderijen moet ophangen. Soms kan het lastig zijn om te weten hoe je schilderijen moet decoreren, maar ze online kopen is heel eenvoudig. Je krijgt dan alle afmetingen die je nodig hebt en je kunt duidelijk zien hoe de motieven eruit zien. Met posters kun je heel eenvoudig het uiterlijk van een kamer aanpassen aan de verschillende seizoenen. Een tip is om de posters te variëren, maar ze in de lijst te houden. Op deze manier lopen ze geen risico op beschadiging en als je nieuwe posters wilt, verander je gewoon de volgorde hiervan. 

Frames Black Friday

Bij ons bij Posterton vind je veel verschillende strikken in alle mogelijke maten en varianten. Of je nu een poster wilt plaatsen om op de weg te hangen, of een kleine, kleinere lijst nodig hebt waar je een zelf gemaakte foto in wilt plaatsen, wij hebben wat je zoekt. Aangezien Black Friday een maand voor Kerstmis valt, is het een perfecte gelegenheid om een ​​lijst te kopen als kerstcadeau voor een speciaal iemand. Al deze maten vind je bij ons: 

13x18 cm

 

21x30 cm

 

30x40 cm

 

40x50 cm

 

50x70 cm

 

70x100 cm 

We bieden ook lijsten aan in verschillende materialen, of je nu op zoek bent naar een houten lijst, goudkleurige lijst of een traditionele zwarte lijst. Dus maak van de gelegenheid gebruik om je huis te vernieuwen met nieuwe kozijnen tijdens Black week 2022.

 

Wanneer is Black Friday 2022

Black Friday valt altijd op de dag na Thanksgiving. Dat is de vierde donderdag in november. In 2022 betekent dit dat Black Friday op vrijdag 25 november valt. Maar gedurende Black week 2022 hebben we geweldige aanbiedingen op posters en lijsten. Black week duurt de hele week dat Black Friday 2022 valt, in 2022 betekent dit dat Black week 2022 geldt in de periode maandag 21 november week 47 en dan eindigt met Cyber ​​maandag 28 november. 

Koop je Black Friday lijsten en posters bij Posterton

Posterton is gevestigd in Zweden. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe poster. In de regel verzenden we uw artikel de dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Of je nu één poster of een volledig posterpakket bestelt, we verzenden ze in een harde kartonnen koker die ervoor zorgt dat je bestelling ongevouwen en droog blijft, van ons magazijn tot aan je deur. Zoals altijd wanneer je bij Posterton koopt, heb je een herroepingsrecht van 14 dagen, dus als de bestelde poster niet goed aanvoelt, verander dan gewoon naar een ontwerp dat je beter vindt. Meer over levertijden en herroepingsrecht lees je in onze inkoopvoorwaarden. Tijdens Black week 2022 heb je natuurlijk dezelfde voorwaarden als de rest van het jaar, dus je hoeft nergens aan te denken.