Trends

In periodes dat we veel tijd thuis doorbrengen, wordt het vaak duidelijk hoe belangrijk het is om een mooi en harmonisch interieur te hebben. Zie deze periode daarom als een kans om dat gezellige gevoel te creëren waar je altijd al van gedroomd hebt.

We brengen momenteel meer tijd dan ooit thuis door en daarom is het ontzettend belangrijk dat we ons omringen met prachtige dingen die ons een goed gevoel geven. Ben je erg creatief en energiek, dan is dit de perfecte gelegenheid om op te ruimen en weg te doen wat je niet meer wilt hebben en in plaats daarvan je huis te decoreren met kunst en interieurspullen die je echt mooi vindt.

 

Zolang we allemaal worden gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven, is het belangrijk om gezellige plekken in huis te creëren, maar ook om in contact te blijven met de buitenwereld. Creëer bijvoorbeeld een leuke zithoek in de buurt van een raam, zodat je fijn naar buiten kan kijken als je 's ochtends je koffie drinkt. Of creëer een ergonomische en creatieve werkplek zodat het zowel leuker als makkelijker is om thuis te werken. Misschien ontdek je een plek in huis die je nooit echt opgevallen is of waar je nooit echt gebruik van hebt gemaakt en die nu je nieuwe favoriete plek is.


Nu je niet echt kan genieten van de drukke, grote steden en de tropische bestemmingen, helpen onze posters ten minste om ze bij je in huis te halen. Kunst biedt de mogelijkheid om weg te dromen naar plekken die je hebt bezocht of bestemmingen die je in de toekomst, wanneer het leven weer wat normaler wordt, graag wilt bezoeken. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een persoonlijke posterwand met je favoriete prints of hang een motiverend citaat boven je bureau in je thuiskantoor en maak je leven zo aangenaam en harmonisch mogelijk!
 

Een mooie woning is een harmonische en gezellige woning. Zorg er daarom voor dat je inricht met de spullen en kunst die JIJ mooi vindt!