Trends

 

Italië voor thuis


In deze blogpost nemen we je mee op een reis naar het oude Italië, dat schoonheid en romantiek biedt, met een cultureel erfgoed zo rijk dat er geen historisch equivalent is. Laat je inspireren door onze Italië posters die nooit uit de mode raken.


Onze muurschilderingen stralen Italiaanse flair uit en variëren van motieven met het Colosseum in Rome tot stranden in Toscane. De fotowand hieronder is een voorbeeld van hoe je je wand thematisch kunt inrichten en hoe je een mooi en aantrekkelijk geheel kunt maken dat er toch spannend uitziet door verschillende maten en motieven te mengen. Laat je fantasie de vrije loop en combineer onze posters en foto's per thema - of je nu Italië thuis wilt brengen, de voorkeur geeft aan een bosthema of een liefhebber bent van posters met citaten.

inspiration-italien_3.jpg

Laat je inspireren door smaken en architectuur die nooit uit de mode raken.

 

Het is moeilijk je los te rukken van de aanblik van Italië's prachtige gebouwen, die bijna als wonderen kunnen worden omschreven. Ze zijn smaakvol en groots tegelijk - net als de Italiaanse delicatessen die de eetcultuur over de hele wereld kenmerken. In deze collectie bieden we je een voorproefje van wat Italië te bieden heeft, met prachtige foto's van ingrediënten en gerechten die de smaakpapillen activeren en inspireren tot culinaire sensaties. We combineren zwart-wit illustraties en beelden met bloeiende rode tinten die een gevoel van romantiek en welzijn overbrengen.

 

De typische architectuur met zijn gebogen daken is even fascinerend als bevredigend om naar te kijken. We combineren de onschuld van een vers geplukte vrucht met de machtigheid van een Romeinse koepel, en creëren zo een symbiose in het ontwerp van onze fotowand.

 

 

 

 

 

Det-Gamla-Italien-4.jpg