Zwarte houten lijsten

Deze zwarte houten fotolijstjes zijn de perfecte manier om je kunst en foto's te laten zien. Met hun gladde, strakke profiel en precieze wandbevestiging zijn ze een mooie manier om elke ruimte aan te kleden. Bovendien zal hun klassieke vormgeving nooit uit de mode raken.

Beschrijving

Deze zwarte houten fotolijstjes zijn de perfecte manier om je kunst en foto's te laten zien. Met hun gladde, strakke profiel en precieze wandbevestiging zijn ze een mooie manier om elke ruimte aan te kleden. Bovendien zal hun klassieke vormgeving nooit uit de mode raken.

Mooie zwarte houten fotolijsten 

Posterton biedt robuuste en stijlvolle, houten lijsten aan in de kleur zwart, die je affiches en posters een prachtige omlijsting geven. 

 

Hout is een voor de hand liggende materiaalkeuze wanneer je je huis inricht en zwart is de kleur die in elk interieur past. Daarom vind je in ons assortiment zwarte, houten lijsten waarmee je je foto's, afbeeldingen en affiches kunt inlijsten. Creëer je eigen stijl in huis met een posterwand gevuld met verschillende motieven en met zwarte, houten lijsten als gemene deler.

 

De matte en robuuste omlijsting zet het motief op een discrete en stijlvolle manier centraal en trekt tegelijkertijd de aandacht, dankzij het scherpe contrast met een wit behang. We hebben voor ieder wat wils en spelen in op moderne trends terwijl we ook een klassiek ontworpen interieur met verschillende houten details en massief houten meubels waarderen.

 

Onze zwarte, houten lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat je gemakkelijk je affiches en posters kunt inlijsten, zowel verticaal als horizontaal. Combineer deze lijsten met een mooie zwart-witfoto of een kleurrijke illustratie en het resultaat zal altijd een succes zijn.


Begin bij de categorieën om een ​​poster te vinden die het beste past bij de kamer die je wilt decoreren. Zwarte lijsten zijn zonder twijfel een effectieve manier om een ​​boodschap over te brengen en je motief te accentueren, dat bijvoorbeeld een tekst, illustratie, foto of schilderij kan zijn. Het spreekt voor zich dat zwarte, houten lijsten goed passen bij zwart-witmotieven, maar ze kunnen minstens zo aantrekkelijk zijn rond een abstract schilderij in felle kleuren.

 

Laat je fantasie de vrije loop wanneer je je posterwand ontwerpt door verschillende stijlen en trends te combineren. Tijdloze citaten worden duidelijk benadrukt met een zwarte omlijsting en door hout als materiaal te kiezen, wordt de lijst ook iets discreter en subtieler om niet de aandacht van de poster en de eventuele boodschap weg te nemen.


Posterton heeft een ruim assortiment aan affiches en posters die er prachtig uitzien in combinatie met onze zwarte, houten lijsten. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten die zo zijn ontworpen dat je er lang plezier van hebt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te hanteren en kun je het ontwerp gemakkelijk vervangen door een ander terwijl je dezelfde zwarte lijst behoudt.

 

Door verschillende afmetingen te combineren, kun je dynamiek en geometrische composities creëren die de kijker aanspreken. Creëer een gezellige sfeer in huis met een posterwand die misschien iets over jezelf vertelt door middel van verschillende onderdelen die samen een geheel vormen.

 

Probeer onze zwarte, houten lijsten eens uit en laat je creativiteit de vrije loop wanneer je bij je muur staat en je posters ophangt om de stijl te vinden waar je helemaal tevreden mee bent.