Zwart metalen lijsten

Deze zwart metalen fotolijstjen zijn de perfecte manier om je fotowand op te fleuren. Hun strakke vormgeving geven elke kamer een moderne look.

Beschrijving

Deze zwart metalen fotolijstjen zijn de perfecte manier om je fotowand op te fleuren. Hun strakke vormgeving geven elke kamer een moderne look.

Koop mat zwarte metalen fotolijsten online

Bij Posterton vind je zwarte metalen lijsten als mooi contrast tegen een licht behang. 

 

Als je eenmaal je affiche of poster hebt gekocht, kun je deze inlijsten in een zwarte metalen lijst, zodat hij mooi in een klassiek, Scandinavisch interieur past. Je kunt een wit motief inlijsten om de illustratie of tekst centraal te laten staan, of een kleurrijke poster met een duidelijke, zwarte rand afzetten tegen een wit behang.

 

Met gevoel voor design en stijl hebben onze productontwikkelaars deze lijsten ontwikkeld om een ​​exclusief gevoel in je huis te creëren en je de mogelijkheid te bieden om een ​​klassieke posterwand te ontwerpen die jouw stempel op je interieur drukt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en in het assortiment met zwarte, metalen lijsten kun je kiezen uit verschillende maten en afmetingen, zodat je de juiste lijst voor je posters kunt vinden.


Posterton laat niets aan het toeval over, maar levert producten die lang meegaan en zorgvuldig zijn geselecteerd om te voldoen aan verschillende smaken en stijlen. De inlijsting kan bijdragen aan een stijlvolle uitstraling en op een natuurlijke en voor de hand liggende manier de boodschap in een poster naar voren brengen. We hebben alles wat je nodig hebt om je huis te decoreren met prachtige foto's in verschillende combinaties en je kunt zelf een poster maken waarvan jij denkt dat deze in het geheel past.

 

Met zwarte, metalen lijsten zit je altijd goed. Ze zijn zowel in een modern als in een klassiek huis een vanzelfsprekende keuze, wat extra duidelijk wordt als je voor een zwart-witposter of affiche kiest. Ook de metallic kleur geeft een exclusieve indruk, dankzij het glanzende design en de robuuste materialen.


Bij Posterton vind je zwarte metalen lijsten die zijn ontwikkeld met aandacht voor wat klanten willen, en als aanvulling op overige assortiment met prints, affiches en posters waarmee je je muren kunt versieren om een ​​aangename sfeer te creëren. Met een zwarte lijst zit je altijd goed en ze zien er geweldig uit, ongeacht de kleur van de muren of je behang.

 

Hang je posters in de keuken, woonkamer of slaapkamer, met verschillende thema's voor verschillende kamers en laat je persoonlijkheid zien door motieven te kiezen die iets zeggen over wie je bent. Iedereen is verschillend en wij willen er op een eenvoudige manier aan bijdragen dat iedereen zijn eigen stempel op zijn huis kan drukken, door posters van hoge kwaliteit en met prachtige motieven op te hangen. Door horizontale met verticale posters te combineren, creëer je een prachtige dynamiek die de kijker aanspreekt en die bijdraagt ​​aan een gezellige sfeer.

 

Zwarte, metalen lijsten geven je huis een ​​echte boost en maken het zowel mooier als meer uitnodigend wanneer je gasten op bezoek krijgt.