Witte lijsten

Op zoek naar een mooie witte lijst? Dan ben je aan het juiste adres. Met een witte lijst kunt u er zeker van zijn dat uw foto of kunstwerk de aandacht krijgt die het verdient. Witte lijsten zijn perfect voor het ophangen van foto's en schilderijen in elke kamer. Ons assortiment witte lijsten omvat zowel grote als kleine maten, evenals rechthoekige en vierkante opties.

Beschrijving

Op zoek naar een mooie witte lijst? Dan ben je aan het juiste adres. Met een witte lijst kunt u er zeker van zijn dat uw foto of kunstwerk de aandacht krijgt die het verdient. Witte lijsten zijn perfect voor het ophangen van foto's en schilderijen in elke kamer. Ons assortiment witte lijsten omvat zowel grote als kleine maten, evenals rechthoekige en vierkante opties.

Wit frame

Als u op zoek bent naar een klassieke en discrete lijst voor uw kunstwerken, foto's of posters, zijn witte lijsten een goede optie. Witte lijsten zijn discreet en passen bij lichtere kleuren, waardoor uw kunstwerk opvalt. En als u een witte lijst combineert met een witte rand of passepartout, komt uw kunstwerk pas echt goed tot zijn recht.

Een witte fotolijst past bij verschillende interieurstijlen, zoals nautisch, landelijk of minimalistisch. Onze witte fotolijsten zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn perfect voor het creëren van een samenhangende en elegante look in elke kamer. Of u ze nu combineert met een witte bank of een fellere bank, onze witte frames zullen uw huis zeker perfect afmaken.

Witte lijsten 50x70

Wij bieden een breed scala aan lijsten in verschillende maten om u te helpen de perfecte pasvorm voor uw fotolijst te vinden. Onze witte lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar eenklein frame voor een portret of eengroot frame voor een groot artikel, hebben wij de perfecte optie voor u.

 

Een grote winnaar bij ons in PostertonWitte lijsten 50x70. Een witte houten lijst is onlangs een voor de hand liggende keuze geworden in huisinterieurs, en voegt een lichte en luchtige toets toe aan uw muren. Onze fotolijstenis zelfverklarend om zowel staand als liggend aan de muur te hangenmaar ook mooi leunend tegen een muur - waardoor u veel verschillende mogelijkheden heeft bij het inrichten van uw kantoor of huis;

Wit hout - een populaire keuze

Kleuren komen en gaan als trends veranderen en alles wat nu populair is, is wit op wit. Als je een volledig witte muur hebt, kun je witte lijsten gebruiken om je foto's in te lijsten. De strakke uitstraling van wit op wit is modern en elegant, en laat het onderwerp van uw foto's echt opvallen. Het minimalistische gevoel van de hoge stijl geeft u maximale flexibiliteit om kleur of contrast toe te voegen wanneer dat nodig is, zonder dat onnodige elementen in de weg zitten;

 

Wil je het tegenovergestelde, probeer dan witte lijsten tegen een sterke muur om een opvallend contrast te vinden. Het resultaat zal uw muren op een mooie manier samenbinden en een visueel evenwicht creëren tussen de sterk golvende lijst en de witte kleur van de lijst.

 

Verschillende maten in witte tint

Moeite met het kiezen van een maat, maar toch gekozen voor een stijlvol wit frame? Hier kunt u gemakkelijk al onze witte frames selecteren en bekijken met de muis 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 of 70x100 cm. Een tip is om uw favoriete motieven te kiezen uit de posters, en voeg witte kaders toe;

 

Duurzaamheid en kwaliteitskaders;

 

Onze witte houten lijsten zijn gemaakt met aandacht voor kleine details, waardoor de poster of foto gemakkelijk kan worden opgehangen of vervangen. Dankzij het hoogwaardige hout, de afwerking en het schilderwerk gaan de lijsten lang mee en bieden ze zekerheid en gemoedsrust wanneer ze aan de muur hangen. Wij bieden witte houten lijsten in alle standaardmaten, zodat u ze kunt combineren met ons andere assortiment posters, foto's en affiches. Dankzij slimme scharnieren kunt u ze gemakkelijk verticaal of horizontaal ophangen, afhankelijk van het motief en de persoonlijke smaak.


Als u twijfelt over het formaat of de lijst die het best bij uw muur, uw motieven en uw kleuren past, bent u welkom bijhöra van jou naar ons bij Posterton voor begeleiding en begeleiding in het assortiment.