Witte lijsten

Voeg een vleugje Scandi stijl toe aan je huis met onze witte fotolijsten! Deze lijsten zijn gemaakt van stevig hout en hebben een glad, strak profiel dat je fotowand een chique uitstraling geeft.

Beschrijving

Voeg een vleugje Scandi stijl toe aan je huis met onze witte fotolijsten! Deze lijsten zijn gemaakt van stevig hout en hebben een glad, strak profiel dat je fotowand een chique uitstraling geeft.

Mooie witte fotolijsten van hout

Bij Posterton vind je witte, houten lijsten in verschillende afmetingen en door ze te combineren kun je thuis je eigen posterwand maken.

 

Met de focus op klassiek, Zweeds design en hoge kwaliteit, hebben we een aantrekkelijk aanbod samengesteld met Zweedse, houten lijsten die op een prachtige manier, met vanzelfsprekendheid en bravoure aan de muur hangen.

 

We leven in een tijd waarin licht en fris een kenmerk is van de Scandinavische interieurtrends en met deze fotolijsten kun je je posters ophangen zonder dat ze inbreuk maken op je stijlvolle en minimalistische meubilair en kleurenschema.

 

Combineer onze mooie, houten lijsten met een foto, affiche of poster uit ons overige assortiment om een eigen inlijsting te creëren aan de hand van jouw wensen en smaak. Door te kiezen voor een licht motief wordt de witte, houten lijst een subtiele aanvulling, die het gevoel of de boodschap van de poster op een natuurlijke manier benadrukt.

 

Je kunt ook een kleurrijke illustratie of afbeelding aanvullen met een lichtere tint om de focus op het motief te leggen en jouw indruk van de afbeeldingen te versterken.


Witte houten lijsten zijn geschikt voor de meeste kamers en omdat ze eenvoudig te hanteren zijn, kun je ze gemakkelijk verplaatsen en van motief wisselen wanneer je wilt. Creëer een bevredigende geometrie door te wisselen tussen verticale en horizontale posters en door gelijke tussenruimtes te creëren. Meerdere kleine affiches en posters kunnen samen één groot kunstwerk vormen.

 

Ook zware en robuuste meubels in donker hout en leer kunnen een boost krijgen door middel van een inlijsting die de goede eigenschappen van de meubels extra naar voren haalt. Iets wat zo simpel is als een witte, houten lijst, die een klassiek of modern motief omlijst, kan voor leven in de kamer zorgen en nieuwe mogelijkheden bieden om een stijlvol geheel te creëren – of met een duidelijke boodschap in woorden, of een abstracte afbeelding met ongelijke vormen en nieuwe, spannende kleurencombinaties.


Onze witte, houten lijsten zijn geproduceerd met de focus op kleine details waardoor ze makkelijker zijn om op te hangen en van affiche, poster of foto te wisselen. Dankzij de hoge houtkwaliteit, de oppervlaktebehandeling en de verf gaan de lijsten lang mee, en geven ze zowel een veilig als vanzelfsprekend gevoel wanneer ze aan de muur hangen.

 

We bieden witte, houten lijsten aan in alle standaardafmetingen, zodat jij ze kunt combineren met ons overige aanbod aan affiches, afbeeldingen en posters. Dankzij de praktische oplossingen kun je ze eenvoudig zowel horizontaal als verticaal ophangen, afhankelijk van het motief en je persoonlijke smaak.


Hier vind je klassieke, witte lijsten die zich richten tot degenen die op een eenvoudige en handige manier hun muren willen versieren. Onze producten voldoen aan alle denkbare behoeften en wensen van de klanten – van de kunstgeïnteresseerde tot degene die alleen het interieur in huis een boost wil geven. Onze visie is dat je zonder gedoe je muren kunt decoreren, en we leveren prachtige posters met witte, houten lijsten die dat beetje extra toevoegen aan je huis en voor een heerlijk gevoel in de kamer zorgen.


Als je niet zeker bent van de afmetingen of welke houten lijst er het beste bij jouw muur, motieven en kleuren past, mag je altijd contact opnemen met ons hier bij Posterton zodat we je kunnen helpen bij het maken van een keuze in ons assortiment. We hebben natuurlijk alle noodzakelijke accessoires, zoals hangers, klemmen en acrylglas. We zien je bestelling graag tegemoet – we leveren je producten snel en bieden je uiteraard veilige betaalmogelijkheden aan.