Koperen lijsten

Geef uw muren wat extra persoonlijkheid met onze koperen lijsten! Deze lijsten, gemaakt van hoogwaardig metaal, zijn gemakkelijk te openen aan de achterkant, zodat u uw posters gemakkelijk kunt ophangen. Met een slank en slank profiel zullen deze lijsten er aan elke muur geweldig uitzien.

Beschrijving

Geef uw muren wat extra persoonlijkheid met onze koperen lijsten! Deze lijsten, gemaakt van hoogwaardig metaal, zijn gemakkelijk te openen aan de achterkant, zodat u uw posters gemakkelijk kunt ophangen. Met een slank en slank profiel zullen deze lijsten er aan elke muur geweldig uitzien.

Mooie omlijsting met een koperen frame 

Posterton geeft u de mogelijkheid om uw eigen fotolijst te ontwerpen met koperen lijsten die een vleugje trots aan uw huis toevoegen en een uniek ontwerp in natuurlijke kleuren brengen.

 

Vul uw posters aan met onze hoogwaardige koperen lijsten voor een bijzondere uitdrukking van uw schilderijen. Toon motieven geïnspireerd door de natuur door een natuurlijke bron als kader te kiezen. ZiefotolijstenPast mooi in de meeste interieurs en geeft een stijlvolle indruk in uw huis.

 

Koper is sterk verbonden met de Zweedse cultuurgeschiedenis, aangezien de winning ervan een belangrijk onderdeel van onze ontwikkeling is geweest, met zijn goede functionele eigenschappen in diverse producties, en zijn gebruik als decoratie gedurende verschillende eeuwen.

 

Posterton heeft de aantrekkelijke uitstraling van koper als ornament omarmd en biedt een ruim assortiment koperen lijsten waarmee u uw muren kunt versieren met prachtige schilderijen in verschillende opstellingen en vormen. Er zijn verschillende maten en vormen die u naar believen kunt combineren, evenals vele verticale en horizontale opties;

 

Koperen frames geschikt voor alle huizen & kamers

Geïnspireerd door onze Zweedse landschappen van bossen, bergen en landbouwgrond, zijn deze koperen frames ontworpen en aangepast voor Scandinavische huizen in klassieke Zweedse stijl. Ze zijn verbluffend mooi als contrast met een grotendeels modernistisch interieur en brengen een gevoel van rust en harmonie over. Jij die posters en reclamebordenmet veel groen in beeld, kunt u deze natuurmotieven inlijsten met een koperen lijst om een uniforme en duidelijke totaalindruk in het schilderij te creëren.

 

Het kan bijvoorbeeld een natuurfoto zijn met brede horizonten en een explosie van verschillende tinten die weerkaatst worden door het natuurlijke zonlicht van een vroege ochtend. Door zo'n foto in te lijsten met een koperen frame kan het onderwerp voor zichzelf spreken, waardoor juist de harmonie ontstaat die anders alleen in de natuur ervaren wordt. 

 

Posterton levert interieurkunst in de vorm van wanddecoraties en ons assortiment is zo ontworpen dat iedereen iets van zijn gading kan vinden. Gebruik je creatieve kant en laat je inspireren terwijl je door de posters en afbeeldingen klikt. Er zijn verschillende soorten schilderijen die kunnen worden ingelijst, samengevoegd tot een geheel en opgehangen volgens uw eigen persoonlijke stijl om iets extra's toe te voegen aan uw interieur.

 

Wij willen verschillende persoonlijkheden met verschillende interesses en achtergronden aanspreken en u kunt bijvoorbeeld genieten van een coole quote of spreuk, of decoreren met mooie kleuren of zwart-wit illustraties. Net als koper vinden we onze oorsprong in de natuur, en ondanks onze verschillen kunnen we deel uitmaken van een gemeenschappelijke geschiedenis die is gevormd door evolutie en ontwikkeling. Verbind ons met een natuurlijk beeld en een stijlvol koperen frame;