Koperen lijsten

Onze koperen fotolijstjen zijn een geweldige manier om wat metallic magic aan je muren toe te voegen! Ze laten elke poster er prachtig uitzien.

Beschrijving

Onze koperen fotolijstjen zijn een geweldige manier om wat metallic magic aan je muren toe te voegen! Ze laten elke poster er prachtig uitzien.

Mooie koperen fotolijsten

Posterton geeft je de mogelijkheid om je eigen posterwand te ontwerpen met koperen lijsten die een persoonlijke stempel op je huis drukken en een uniek ontwerp in natuurlijke kleuren brengen.

 

Maak je affiches en posters af met onze hoogwaardige, koperen lijsten voor een bijzondere indruk van je posters. Benadruk motieven die geïnspireerd zijn door de natuur door een lijst in een natuurlijke kleur te kiezen. Ze passen mooi in de meeste interieurs en geven een stijlvolle indruk in je huis.

 

Koper heeft een sterke koppeling met de Zweedse, culturele geschiedenis, omdat de winning ervan een belangrijk onderdeel is geweest van de ontwikkeling – dankzij de goede, functionele eigenschappen in verschillende producties, maar ook als decoratie gedurende verschillende eeuwen.

 

Posterton onderkent het aantrekkelijke uiterlijk van koper als decoratie en biedt daarom een ​​breed scala aan koperen lijsten zodat je jouw muren kunt decoreren met prachtige posters in verschillende samenstellingen en vormen. Je vindt hier verschillende afmetingen en maten die je naar wens kunt combineren en zowel verticaal als horizontaal kunt ophangen.


Geïnspireerd door onze Zweedse landschappen met bossen, bergen en akkers, zijn deze koperen lijsten ontworpen en aangepast aan Scandinavische interieurs in klassieke, Zweedse stijl. Ze zijn fantastisch mooi in contrast met een verder modern interieur en stralen zowel rust als harmonie uit.

 

Als je affiches en posters met veel groen in de afbeelding hebt, kun je deze natuurmotieven het beste inlijsten in een koperen lijst om een ​​duidelijke, uniforme uitstraling te creëren. Het kan bijvoorbeeld een natuurfoto zijn met uitgestrekte horizonten en een explosie van verschillende kleuren die worden weerkaatst door het natuurlijke zonlicht op een vroege ochtend in de lente. Door zo'n foto te omlijsten met een koperen lijst kan het motief voor zichzelf spreken en ontstaat precies de harmonie die anders alleen in de natuur wordt ervaren.


Posterton biedt interieurkunst aan in de vorm van wanddecoraties en ons assortiment is zo ontwikkeld dat iedereen iets kan vinden dat bij zijn of haar smaak past. Gebruik je creativiteit en laat je inspireren wanneer je tussen verschillende posters en afbeeldingen scrolt. Je vindt hier posters in verschillende varianten die je naar eigen wens kan inlijsten, kunt combineren en kunt ophangen om je interieur iets extra’s te geven.

 

We streven ernaar om verschillende persoonlijkheden met verschillende interesses en achtergronden te bereiken en je kunt bijvoorbeeld genieten van een beroemde quote of gezegde, of je huis decoreren met prachtige kleuren en zwart-witillustraties. Net als koper ligt onze oorsprong in de natuur, en ondanks onze verschillen kunnen we elkaar ontmoeten in onze gemeenschappelijke geschiedenis die werd gekenmerkt door overleven en ontwikkeling.

 

Zoek verbinding met elkaar door middel van een natuurfoto en een stijlvolle, koperen lijst.