Eik lijsten

Eiken lijsten zijn de perfecte manier om je favoriete posters te laten zien! Met een glad, strak profiel en een precieze pasvorm tegen de muur, laten eiken lijsten elke poster mooi uitkomen. Of je nu een saai kantoor wilt opfleuren of een beetje persoonlijkheid aan de muren van je slaapkamer wilt toevoegen, Posterton's eiken lijsten zijn de perfecte keuze.

Beschrijving

Eiken lijsten zijn de perfecte manier om je favoriete posters te laten zien! Met een glad, strak profiel en een precieze pasvorm tegen de muur, laten eiken lijsten elke poster mooi uitkomen. Of je nu een saai kantoor wilt opfleuren of een beetje persoonlijkheid aan de muren van je slaapkamer wilt toevoegen, Posterton's eiken lijsten zijn de perfecte keuze.

Mooie eikenhouten fotolijsten 

Lijst je mooie motieven in onze lijsten van echt eikenhout in. Hier vind je lijsten in verschillende formaten, van 13x18 tot 70x100 cm, waar verschillende foto's, affiches en posters in passen. 

 

Om de puntjes op de i van je interieur te zetten, raden we onze eikenhouten lijsten graag aan. Ze voegen een harmonieus en stijlvol tintje toe aan de postermotieven en passen ook bij ons hele assortiment met posters.

 

Hier kun je bijvoorbeeld eenvoudig zelf kiezen of je eikenhouten lijsten zoekt van 13x18, 21x30, 30x40, 50x70 of 70x100 centimeter. Een tip is om posters en affiches met je favoriete motieven te kiezen en de bijbehorende eikenhouten lijsten daarbij te zoeken.


Hang je posters aan één en dezelfde muur om je eigen unieke posterwand te creëren. Onze eikenhouten lijsten bevestig je eenvoudig staand of liggend dankzij de haakjes aan de achterzijde. Een andere manier om een eikenhouten lijst te kiezen, is door de motieven af ​​te stemmen op de lichte kleur van het hout. Eikenhout past heel goed bij pastelkleurige en aardse motieven, maar kan ook een gedurfd contrast vormen met grafische prints.


Anderen matchen de eikenhouten lijsten graag met andere meubels in huis, je kunt bijvoorbeeld een poster in een eikenhouten lijst boven een eikenhout dressoir hangen, of naast een spiegel met een eikenhouten lijst. Durf ook out of the box te denken. Onze grotere eikenhouten lijsten van 70x100 centimeter kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor twee of meer kleinere posters. Koop een passe-partout met een passend design en lijst alles in één grotere lijst. Leuk, stijlvol en creatief!


Een andere trend die we de afgelopen jaren veel hebben gezien, is om grotere posters in lijsten in te lijsten en deze vervolgens tegen de muur aan te zetten in plaats van op te hangen. Dit zorgt voor een meer ontspannen stijl. Wanneer je bij Posterton posters en affiches bestelt, koop je altijd hoge kwaliteit. Onze posters zijn gedrukt op kwaliteitspapier dat niet kreukt of vouwt. In een eikenhouten lijst zit de poster stabieler behoudt hij zijn kleur en vorm veel langer.


Twijfel je of je een eikenkleurige lijst wilt of bijvoorbeeld een zwarte lijst, dan is het goed om vanuit het motief te denken. Wat wil je benadrukken in de afbeelding? Match de afbeelding met een lijst die er qua kleur zo veel mogelijk op lijkt. Een poster met een motief van een wit zandstrand wordt bijvoorbeeld heel harmonieus in een eikenhouten lijst, terwijl een zwarte lijst juist een stoer contrast creëert. Het is gewoon een kwestie van smaak.


Een slimme richtlijn bij het kiezen van je posterlijsten is: bedenk welk effect je wilt creëren. Wil je dat de poster goed bij de rest van het interieur past? In dat geval moet je de posterlijst matchen met het meubilair. Als je daarentegen wil dat het motief direct opvalt, kan het effectiever zijn om een ​​andere houtsoort of kleur te kiezen.

 

Eikenhouten lijsten zijn tijdloos en geschikt voor zowel fotokunst als grafische prints en handgeschilderde posters. Blader door ons grote assortiment en kijk welke motieven volgens jou het beste passen bij onze eikenhouten lijsten.