Eik lijsten

Onze eiken lijsten geven uw muren een vleugje natuurlijke stijl. Deze lijsten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te openen aan de achterkant, zodat u uw posters gemakkelijk kunt ophangen. Met hun slanke profiel en stijlvolle ontwerp zijn eiken lijsten de perfecte manier om uw favoriete posters op te hangen.

Beschrijving

Onze eiken lijsten geven uw muren een vleugje natuurlijke stijl. Deze lijsten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te openen aan de achterkant, zodat u uw posters gemakkelijk kunt ophangen. Met hun slanke profiel en stijlvolle ontwerp zijn eiken lijsten de perfecte manier om uw favoriete posters op te hangen.

Mooie eiken lijsten voor posters en foto's

Voor de finishing touch van uw inrichting raden wij u onze eikenhouten lijsten aan. Ze geven een harmonieuze en stijlvolle toets aan uw interieur. Eiken lijsten geven ook een luxe indruk en passen goed bij ons hele assortiment posters. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen of u eikenhouten lijsten zoekt met het woord 13x18, 21x30, 30x40, 40x50 50x70 of 70x100 cm. Een tip is om uw favoriete motieven te kiezen uit de posters, en selecteer extra frames. 

Eiken lijsten de perfecte keuze voor fotolijsten

Zet je schilderijen op één muur om je eigen unieke schilderij te maken. U kunt uw lijsten gemakkelijk in staand of liggend formaat monteren, dankzij de ophanging aan de achterkant. Een andere manier om uw lijsten te versieren is de ontwerpen af te stemmen op de heldere kleuren van het hout;

Eiken gaat heel goed samen met pastel- en aardse motieven, maar kan ook een fris contrast vormen met grafische prints. In dit geval is het gewoon je verbeelding die de toon zet. Zodra u uw lijsten op de muur hebt geplaatst, kunt u het motief in de lijsten gemakkelijk veranderen om het uiterlijk van de kamer soepel en gemakkelijk te veranderen. 

Breng de natuur in de kamer met eikenhouten lijsten

Maar met behulp van onze eikenhouten lijsten kunt u gemakkelijk een vleugje natuur in uw huis brengen. Onze eiken lijsten zijn perfect te combineren met andere natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld mozaïeken in verschillende houtsoorten en een houten vloer. Veel mensen matchen eiken lijsten graag met andere meubels in huis, je kunt bijvoorbeeld een eiken poster boven een eiken bureau hangen, of naast een eiken spiegel. Vergeet niet dat je ook de buitenkant kunt gebruiken. Zo kunnen grotere eiken lijsten van 70x100 centimeter worden gebruikt voor een televisie of meerdere kleinere posters. Kies een passepartout met een ontwerp dat past en lijst alles in een groter kader in. Netjes, stijlvol en creatief!

Sla de grote eiken lijst aan de muur over

Een andere trend die we de laatste jaren veel zien is het inlijsten van grotere posters in fotolijsten en dan tegen de muur leunen in plaats van ze op te tillen. Iets dat een meer ontspannen stijl creëert. Dit creëert een hele nieuwe sfeer in huis. Dit, gecombineerd met een houten vloer en stijlvolle houten meubels, zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer;

Hoe kies je de juiste fotolijst in eikenhout

Als u niet zeker weet of u een ecru of bijvoorbeeld een zwarte lijst wilt, is het een goed idee om uit te gaan van het motief zelf. Wat wil je benadrukken in de foto? Stem het af op een vierkante lijst die er zoveel mogelijk op lijkt. Zo zal bijvoorbeeld een schilderij met een wit zandstrandmotief er heel harmonieus uitzien in een eikenhouten lijst, terwijl een zwarte lijst een schril contrast vormt. Het is gewoon een kwestie van smaak.

Enkele slimme richtlijnen bij het kiezen van uw fotolijsten zijn na te denken over het effect dat u wilt creëren. Wil je dat de poster goed opgaat in de rest van het interieur? In dat geval past de fotolijst bij het meubilair. Als u het oog direct naar het onderwerp wilt trekken, kan het effectiever zijn een andere houtsoort of kleur te kiezen.

Eiken lijsten zijn eeuwenoud en geschikt voor zowel fotografische kunst als grafische prints en handgemaakte posters. Blader door ons ruime assortiment en kijk welke motieven u het meest geschikt vindt voor uw monturen.

Frames van hoge kwaliteit;

Wanneer u bij ons posters en schilderijen bestelt, koopt u bij Posterton altijd hoge kwaliteit. Onze posters worden gedrukt op kwaliteitspapier dat nooit afbladdert of kreukt. In een ecokader is de poster stabieler en behoudt hij veel langer zijn kleur en vorm. Onze lijsten hebben twee metalen hangers aan de achterkant waarmee u de poster liggend of staand kunt ophangen;

Al onze eiken lijsten hebben acrylglas dat aan beide zijden beschermd is met beschermend plastic, zodat het glas niet bekrast wordt wanneer de lijst bij u wordt afgeleverd. Omdat eikenhout een hout en een levend materiaal is, kan elk frame enigszins verschillen, waardoor een unieke en levendige uitstraling ontstaat. Als u de lijst aan de muur gaat bevestigen, raden wij u aan een schilderijhaak te gebruiken, wat betekent dat u de lijst niet aan de muur hoeft te spijkeren, maar gewoon aan de muur kunt bevestigen en de foto kunt ophangen. Bekijk onze zwaardhaak.

Als je een lijst koopt bij Posterton, versturen we die meestal de dag nadat je je bestelling hebt geplaatst. Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, heeft u een retourtermijn van 14 dagen. Met andere woorden, genoeg tijd om te beslissen of je het juiste frame hebt gekozen of niet.