40x50 cm lijsten

40x50 cm lijsten

Eikenhout, stijlvol zwart of kraakhelder wit? We hebben lijsten van 40x50 cm in een aantal verschillende variaties. Onze lijsten zijn perfect voor het inlijsten van onze affiches en posters en kunnen met verschillende afmetingen worden gecombineerd om een ​​creatievere posterwand te creëren.

 

Heb je al tijd gehad om je posters en affiches uit te kiezen? In dat geval kies je eenvoudig een bijpassende lijst van 40x50. In ons assortiment vind je lijsten met verschillende looks en van verschillende materialen. Alle posters met de afmeting 40x50 passen in deze lijsten.

 

Om ervoor te zorgen dat je posters zo lang mogelijk hun kleur en gevoel behouden, is het een goed idee om je afbeeldingen in te lijsten. Enerzijds krijgt het posterpapier zo een goede ondersteuning en stabiliteit binnen de lijst, waardoor het risico op eventuele kreukels wordt uitgesloten.

 

Anderzijds komt het motief zelf op een betere manier naar voren. Wanneer je een lijst uitkiest, twijfel je misschien over welke kleur of welk materiaal het beste past. Een tip is om te beginnen bij de rest van je interieur. Heb je thuis veel zwarte details? Ja, dan past een zwarte lijst natuurlijk perfect!